p/a KNVI Verenigingsbureau, Ambachtsstraat 15, 3861 RH Nijkerk bestuur@bmi-online.nl 033- 2473427

Congres ‘Professional vindt professional’

Op donderdag 23 mei organiseert de BMI het congres ‘Professional vindt professional: de informatiespecialist op weg naar 2020’ in het Koetshuis van de Nyenrode Business Universiteit te Breukelen. In ons jubileumjaar willen wij alle aandacht schenken aan de positionering en professionalisering van de informatiespecialist in de zorgorganisatie.

Zorginstellingen maken lastige tijden door. Meer dan ooit tevoren liggen zorgkwaliteit en kosten onder het vergrootglas van de politiek en van zorgverzekeraars. Om goed te blijven presteren zal het informatielandschap blijvend aansluiting moeten vinden binnen de snel wijzigende zorgorganisaties.

Dit congres wil een eerste aanzet geven tot verandering in bestaande organisatorische processen, en bewustwording van het (hoger) management. Naast informatiespecialisten worden ook leidinggevenden respectievelijk (leerhuis)managers uitgenodigd het congres te bezoeken.

Voor het ochtendprogramma zijn enkele managers gevraagd om hun visie te delen. Wat zijn de ideeën over de inrichting van het zorglandschap 2020 en hoe zien zij daarbinnen de rol van de informatiespecialist?

Het middagprogramma staat in het teken van workshops. Aan het begrip “business case” wordt inhoud gegeven en er zullen enkele “cases” uitgewerkt worden om op constructieve wijze te laten zien hoe informatieprofessionals dienstverlening kunnen onderbouwen.

 

Delen:

One Comment on “Congres ‘Professional vindt professional’

  1. Pingback: De informatiespecialist in het zorglandschap 2020 – IP | vakblad voor informatieprofessionals