p/a KNVI Verenigingsbureau, Ambachtsstraat 15, 3861 RH Nijkerk bestuur@bmi-online.nl 033- 2473427

ICT-innovaties gevraagd voor jaarcongres KNVI

Het KNVI gaat op 13 december het Event ‘Smart Humanity’ organiseren in de EYE in Amsterdam dat 24 uur in beslag gaat nemen. Dit Event komt in de plaats van het jaarlijkse congres in Nieuwegein.

Ook dit jaar gaat het BMI een bijdrage leveren aan het programma. Daarom zijn wij op zoek naar ICT-innovaties in jouw ziekenhuis die zich willen presenteren tijdens een informatiemarkt tijdens het Event. Zo heeft Arkin, GGZ instelling in Amsterdam samen met het bedrijf CleVR een VR-bril ontwikkeld voor het behandelen van psychose. En presenteerde het Prinses Máxima Centrum tijdens de beurs ICT & Zorg in Utrecht een app waarmee kinderen met kanker meer informatie kunnen krijgen over hun behandeling en de duur ervan.

Heeft jouw ziekenhuis ook zulke ICT-innovaties ontwikkeld? Kun je mij in contact brengen met de juiste persoon binnen jouw ziekenhuis die over deze innovatie gaat en deze graag zou willen presenteren tijdens de informatiemarkt op 13 december? Ik hoor graag zo snel mogelijk iets van jou. De deadline voor het voorlopige programma van het KNVI Event is 15 juni.

Met vriendelijke groet,

Marc van Kuik
Informatiespecialist
GGZ Rivierduinen, Bibliotheek

T 071-890 3026 / 06-30739137

E m.vankuik@rivierduinen.nl

 

Werkdagen maandag, dinsdag, woensdag en donderdag (ook buiten openingstijden bibliotheek)

 

Openingstijden Bibliotheek: maandag – vrijdag 9.30 – 13.30 uur

Sandifortdreef 19, 2333 ZZ Leiden
Postbus 405, 2300 AK Leiden

www.twitter.com/Rivierduinenbib

https://rivierduinen4.vakliteratuur.info

 

 

Delen: