p/a KNVI Verenigingsbureau, Ambachtsstraat 15, 3861 RH Nijkerk bestuur@bmi-online.nl 033- 2473427

Kom je ook naar onze track 3 op het KNVI-congres op 9 november? Korting op toegang t/m 22 september!

Ook dit jaar organiseert het KNVI haar jaarlijkse congres in Nieuwegein. Bijzonder is dat dit jaar het BMI samen met de SIG Zorg/E-health een track organiseert met de titel “Dan doe ik het lekker zelf!?: de opkomst van ‘consumer technology’”. Tot 22 september geldt er een vroegboektarief van € 80,-. Na 22 september betaal je € 100,-. Kom jij ook?
Als je wilt weten hoe je als bibliotheek en/of als professional moet reageren op de digitale transitie die de hele bibliotheek- en ICT-wereld in zijn greep heeft, kom dan naar deze track. Welke rol blijft er over voor de informatieprofessional als steeds meer klanten alles zelf (denken te) kunnen doen? In een lezing en een tweetal workshops willen we jou als professional handvaten geven hoe met deze transitie om te gaan.

Ger de Bruyn (Ingressus), Guus van den Brekel (Coördinator Elektronische Diensten aan de Centrale Medische Bibliotheek van het UMCG) en Riky de Veth (Kennismanager Robuust, bestuurslid SIG Zorg/E-health) geven een lezing en/of workshop. Het belooft een leuke en informatieve dag te worden. We hopen een groot aantal BMI-ers te mogen begroeten!

Meer informatie: http://congres.knvi.info/tracks/ (kijk vooral naar Track 3!)

Delen: