BMI lustrum – BMI 70 jaar

Tijdscapsule

Hoe ziet het vak van bio-informatiespecialisten er over 5 jaar uit?

Wat zijn jouw ideeën? Stop ze in de tijdscapsule!

Over 5 jaar maken we de capsule open en zien we wat de realiteit is 🙂

Heb je tijdens de lustrum – viering in Den Bosch al ideeën ingeleverd, maar heb je er nog meer? Of was je er niet bij, maar wil je wel graag jouw ideeën in de tijdscapsule stoppen?

Dat kan! Stuur je ideeën naar e.krabbendam@erasmusmc.nl


 

Alvast gefeliciteerd! In 2023 bestaat de BMI 70 jaar! 12 oktober vieren we dit met elkaar 😀 – zorg dat je erbij bent!

Tipje van de sluier…..

 

Wist je dat…. er voor ons 70-jarig bestaan 2 logo’s ontworpen zijn? Door niemand minder dan onze collega Floor Boekelman.

Bekijk de logo’s alvast hier:

 

 

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

—————————————————————————————————-

Wie zijn toch die leden van de lustrumcommissie? En wat gaan we eigenlijk doen? – Blog

 Zoals jullie allemaal weten vieren we op donderdag 12 oktober ons 70 jarig bestaan in Den Bosch. We hebben ontzettend veel zin in dit leuke feestje waar we elkaar weer kunnen zien en waar plezier en inhoud samen zullen komen. Maar wie zijn “we” eigenlijk?

“We” zijn natuurlijk alle BMI-ers die welkom zijn in Den Bosch 🙂 En “we” zijn ook de leden van de lustrumcommissie! We stellen ons graag even voor:

 Christa Niehot – Ervaringsdeskundige op het gebied van konijnen, penningmeesterschap van de BMI en enge series. Tevens voorzitter van de lustrumcommissie.

 Danitsja Hoff – van Leeuwen – Expert van het zuiden, levensgenieter en grappenmaker. Houdt veel ballen in de lucht. Veel ideeën voor de activiteiten** bij het lustrum komen uit haar koker.

 Floor Boekelman – Schapenliefhebber en kattenexpert. Oprichter en eigenaar van multi-line-search B.V.  Kan fantastisch tekenen en is verantwoordelijk voor het lustrum logo.*

*Ja, je leest het goed, er is een heus eigen BMI lustrum logo. Deze zal na de zomer worden onthuld 😀

 Erica Wilthagen – Perfectie en alleskunner zijn woorden die bij haar horen. Heeft de lustrumcommissie vroegtijdig verlaten vanwege een onverklaarbaar dikke buik.

 Kirsten van Gelderen – Ziesemer – R-deskundige en altijd in beweging. Haar jongste en liefste kind heet Dedupje. Moeder van de lustrumcommissie.

 Elise Krabbendam – Verplaatst zich graag op de (gewone) fiets en houdt wel van een cultuurshock. Kan goed to-do lijstjes maken en is daarmee onmisbaar voor de commissie.

Deze groep mensen heeft inmiddels een mooi programma samengesteld voor DE dag. Na veel brainstormsessies en geregel is het programma nu bijna rond. Voor het inhoudelijke gedeelte is een super leuke spreker** gevonden (we kwamen op het onderwerp door inspiratie opgedaan bij EAHIL!). Daarnaast zijn er maar liefst 3 verschillende activiteiten** waar je uit kunt kiezen. Terwijl je voor de ene activiteit geen hoogtevrees moet hebben, zul je voor een andere geen watervrees of smetvrees moeten hebben. Lekkere trek komt soms ook van pas… Voor ieder wat wils dus! Dat zal vechten worden om een plaatsje 😉

**Over de spreker en de activiteiten later meer! Hou de website goed in de gaten!

Tot slot nog een mooi zoekplaatje; kun jij alle commissieleden vinden? 😉

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

 

Inloop om 9.45 bij de Verkade Fabriek (https://www.verkadefabriek.nl/)

Inspirerende spreker …

Aanmelden kan vanaf eind augustus / begin september.

Tot dan!

De Lustrum Commissie

Christa Niehot, Danitsja Hoff – van Leeuwen, Elise Krabbendam, Erica Wilthagen, Kirsten van Gelderen – Ziesemer en Floor Boekelman

 

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Save-the-date:

  • Datum: Donderdag 12 oktober
  • Locatie: ……………………………………………………. Den Bosch!!

Wat kun je verwachten:

  • Iets met…… een Bossche bol

Meer informatie volgt snel 😉

Delen: