Bestuur BMI

 

Het BMI bestuur is te bereiken via e-mail adres: bestuur@bmi-online.nl

Bestuursleden:

Joost Daams – voorzitter

Ik ben Joost Daams en als informatiespecialist werkzaam bij de Medische Bibliotheek Amsterdam UMC locatie AMC en Cochrane Work Satellite. Binnen de BMI is het fijn kennis delen en samenwerken aan projecten. Langzaam aan komen er steeds meer collega’s met een diverse achtergrond bij. Een echte verrijking van ons vakgebied.

 

Kirsten van Gelderen-Ziesemer  – duo-secretaris

Ik ben Kirsten van Gelderen-Ziesemer en sinds januari 2018 werkzaam als medisch informatiespecialist bij de Noordwest Ziekenhuisgroep. Wat ik fijn vind aan de BMI, zijn de samenwerkingen die ontstaan. Deze samenwerkingen leiden vaak tot mooie ontdekkingen binnen en buiten ons vakgebied.

 

 

 

Elise Krabbendam – duo-secretaris

Ik ben Elise Krabbendam en werk sinds 2018 als informatiespecialist bij het Erasmus MC in Rotterdam. Wat een ontzettend leuk werk is dit! De positieve reacties van onderzoekers nadat ze verder geholpen zijn geven me bergen energie. Binnen de BMI kunnen we onze  ervaringen delen en veel van elkaar leren; iets dat ontzettend waardevol is!

 

 

Erica Wilthagen – penningmeester

Ik ben Erica Wilthagen en ik werk sinds 2018 als informatiespecialist bij het Nederlands Kanker Instituut. Wat me meteen positief opviel binnen dit vakgebied is dat iedereen voor elkaar klaar staat om elkaar verder te helpen. En juist dat kernpunt vind ik ook zo mooi van de BMI, samen de kwaliteit van ons vakgebied hooghouden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Delen: