Bestuur BMI

 

Het BMI bestuur is te bereiken via e-mail adres: bestuur@bmi-online.nl

Bestuursleden:

Daphne Spoolder – voorzitter

Daphne is begonnen als verpleegkundige maar werkt nu als informatiespecialist in het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein. Zij staat bekend om haar vele, totaal verschillende, hobby’s. Zo is zij regerend typekampioen van Nederland met 600 aanslagen per minuut, heeft al vijf keer de nieuwjaarsduik gedaan, skate graag, houdt van planten, heeft ook al vijf keer haar haar gedoneerd, en dan is er ook nog iets met paarden en cavia’s.

 
Floor Boekelman – secretaris

Stevie van der Mierden – Penningmeester

Stevie werkt in het Nederlands Kanker Instituut (NKI) in Amsterdam, maar is afkomstig uit Waalwijk (al maak je hem niet blij met Carnaval). Hij heeft Medische Biologie gestudeerd in Nijmegen, heeft ook nog een paar maanden in Italië en een paar jaar Duitsland gewerkt aan Systematic Reviews. En komt nu dus vanuit Noord-Brabant en Amsterdam het BMI-bestuur versterken.
 

Christa Niehot – Algemeen lid

 

Erica Wilthagen – Algemeen lid

Ik ben Erica Wilthagen en ik werk sinds 2018 als informatiespecialist bij het Nederlands Kanker Instituut. Wat me meteen positief opviel binnen dit vakgebied is dat iedereen voor elkaar klaar staat om elkaar verder te helpen. En juist dat kernpunt vind ik ook zo mooi van de BMI, samen de kwaliteit van ons vakgebied hooghouden.
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Delen: