Vacature Coördinerend adviseur DIM Rijkswaterstaat (32-36 u/wk)

De impact van digitale informatie op onze samenleving en manier van werken wordt groter en groter. Dat biedt enorme perspectieven maar vraagt ook alertheid. Ben jij de coördinerend adviseur specialist documentair informatiemanagement (DIM), die zorgt voor passende adviezen aan het management van Rijkswaterstaat (RWS) en de vormgeving van het juiste beleid? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lees meer: https://werkenbij.rijkswaterstaat.nl/vacatures/co%C3%B6rdinerend-adviseur-dim/RWS210309

Delen:

Vacature Specialist digitale content Avans Hogeschool (0,8 – 1,0 fte)

Als specialist digitale content snap jij wat belangrijk is voor docenten en studenten en begrijp je dat het belangrijk is dat leermiddelen en studiematerialen digitaal toegankelijk zijn. Op tijd, snel en voor iedereen. Daarom moet je veel weten van wat er (ook technisch) kan en mag met online platformen, databanken en bibliotheeksystemen. Kennis die je toepast om binnen de ICT-infrastructuur van Avans de verschillende informatiebronnen beschikbaar te maken en te houden.

We zoeken 2 nieuwe collega’s die deze taken in de rol van Kennispartner gaan vervullen. Eén van jullie heeft ook als taak om docenten te ondersteunen bij het onderzoeks- en informatievaardig maken van studenten.

Lees meer: https://www.avans.nl/over-avans/werken-bij-avans/vacatures/detail/2021/-specialist-digitale-content-892679

Delen:

Vacature Beleidsadviseur Onderzoeksdata en -coding (0,8 – 1,0 fte)

De Universiteit Utrecht (UU) heeft de ambitie om voorop te lopen in Europa op het gebied van open science. Deze ontwikkelingen in de wetenschap bieden voor de Universiteitsbibliotheek (UB) nieuwe kansen en mogelijkheden om haar kennis en kunde op het gebied van het vindbaar, toegankelijk, interoperabel en (her)bruikbaar (FAIR) maken van onderzoeks- en onderwijsoutput in te zetten. Wij zoeken een beleidsadviseur FAIR onderzoeksdata en -coding & software die ons team verder kan versterken.

Lees meer: https://www.academictransfer.com/en/304294/beleidsadviseur-fair-onderzoeksdata-en-coding-software-universiteitsbibliotheek-utrecht-08-10-fte/

Delen:

Tijdelijke vacature Informatiemedewerker Breda University of Applied Sciences (0,4 fte)

Je gaat werken bij de mediatheek van Breda University of Applied Sciences (BUas). We zijn een hogeschool op het gebied van Built Environment, Facility, Games, Hotel, Leisure & Events, Logistics, Media en Tourism.  Jouw werk bestaat uit het invoeren van materialen in de catalogus. Een goede collectie is de sleutel van ons werk en helpt studenten, docenten en onderzoekers aan betrouwbare en benodigde informatiebronnen die zij nodig hebben voor hun studie, onderzoek en/ of professionalisering. Deze functie van 0,4 fte wordt aangeboden in verband met zwangerschapsverlof vanaf 15 november 2021 tot ten minste 14 maart 2022.

lees meer: https://buas.easycruit.com/intranet/01/vacancy/2767695/51448?iso=gb

Delen:

Lever een bijdrage aan de BMI dag 20 mei

Het bestuur heeft de BMI-leden uitgenodigd voor de nieuwe BMI-dag op 20 mei 2021. Ook dit keer zal dit weer online gegeven worden.
Op de dag zelf zijn we geholpen met collega’s die een kleine bijdrage willen leveren zoals bijv. een verslag te maken van een presentatie, of de chat in de gaten te houden. Heb je een uurtje over, meldt je aan bij communicatie@bmi-online.nl.
Het programma voor deze dag is als volgt:

12.50 – 13.00 Inloop
13.00 – 13.10 Opening
13.10 – 14.20 ALV
14.20 – 14.30 Pauze (als je een magnetron tot je beschikking hebt leg dan 1 banaan, 1 ei, 4 eetlepels havermout, (een snufje) kaneel en een ingevette kop/mok klaar)

14.30 – 15.30 Infographics
14.30 – 15.30 Online samenwerken

15.30 – 15.40 Pauze
15.40 – ?        Borrel via break-out rooms

Delen: