Vacature Coördinator Studiecentrum Hout- en Meubileringscollege (32-40 uur)

Het Studiecentrum/HMC-Lab biedt aan alle HMC-ers een inspirerende en informatierijke leer- en werkomgeving. Wij faciliteren ontmoeting, kennisuitwisseling en creativiteit dwars door de vakgebieden en opleidingen van het HMC heen. Bronnenonderzoek, experimenteren en maken, gaan hierbij hand in hand en versterken elkaar. Deze leidinggevende functie in het MBO combineert het bibliotheekwerk met een makerslab.

lees meer: https://www.hmcollege.nl/werken-bij-het-hmc/

Delen:

Save the date : BMI-dag en ALV 20 mei 2021

ALV – BMI dag 2021

Het bestuur heeft de BMI-leden uitgenodigd voor de nieuwe BMI-dag op 20 mei 2021. Ook dit keer zal dit weer online gegeven worden. Meer informatie volgt.

 

Delen:

Vacature penningmeester NAZ (ca. 1 uur per maand)

De Stichting Informatievoorziening Zorg en Welzijn is in 2013 in het leven geroepen toen de Nederlandse Artikelendatabank voor de Zorg, de NAZ (voorheen de Verpleegkundige databank) overgenomen werd door de BMI. Voor de Stichting is een apart bestuur samengesteld, die onafhankelijk van de BMI opereert. Het bestuur heeft als doel het verder ontwikkelen van een Nederlandstalige databank voor tijdschriften uit de zorg.

De huidige penningmeester gaat per 1 juli 2021 met vervroegd pensioen. De stichting zoekt nu een nieuw bestuurslid die het penningmeesterschap over wil nemen. Dit vergt niet veel van je tijd, ongeveer 1 uur per maand. Je krijgt het beheer over de bankrekening. Dit betekent dat je de binnenkomende facturen betaalt en de gegevens door moet spelen aan het boekhoudkantoor waar we bij zijn aangesloten. Dit boekhoudkantoor verstuurt ook de facturen en herinneringen voor de abonnementsgelden en verzorgt de berekening van de BTW-afdrachten. Concreet betekent het dus dat je jaarlijks een overzicht maakt van de inkomende en uitgaande posten en de verwachting (begroting) van het komende jaar. Je hoeft niet veel kennis van financiële zaken te hebben. Alle vragen kun je stellen aan het boekhoudkantoor.

Als bestuurslid denk je mee hoe de NAZ zich verder kan verbeteren en kijk je of hier financiële mogelijkheden voor zijn. Hiervoor komen wij drie keer per jaar bij elkaar. De overige communicatie gaat via de mail.

Voor vragen hierover kun je contact opnemen met Pauli van Veen (vanveen@emergis.nl) tel. 06-18420781

Namens het bestuur,
Johannes Belt
Carmen van der Heijden
Pauli van Veen

Delen:

De NAZ: de stand van zaken in 2021

Sinds de oprichting in 2013 van de Stichting Informatievoorziening Zorg en Welzijn, waardoor de Nederlandse Artikelendatabank voor de Zorg op eigen benen is komen te staan, is de NAZ de grootste databank voor Nederlandstalige artikelen uit ruim 130 zorggerelateerde tijdschriften. Lees verder

Delen:

De BMI-dag komt eraan!

Graag nodigen wij jullie uit voor de eerste online BMI-dag op donderdag 24 september van 13-16u! De BMI-dag heeft (hoe kan het ook anders in deze tijd) als thema: “1,5 meter maatschappij: BMI dichtbij“.

Zie evenement voor de agenda en het aanmeldformulier.

Delen: