Implicaties van ChatGPT en generatieve AI (Utrecht)

Graag nodigt KNVI Regio Utrecht je uit voor een inspirerende bijeenkomst over generatieve AI, een technologie die de wereld (van kunstmatige intelligentie) op zijn kop zet.

We beginnen starten de bijeenkomst met een korte introductie van ChatGPT & Generatieve AI. Daarna gaan we met elkaar in gesprek aan de hand van verschillende interessante stellingen.

Met de introductie van generatieve AI als ChatGPT hebben we nieuwe mogelijkheden gekregen, niet alleen voor individuen, maar ook voor bedrijven en samenlevingen. Tijdens deze bijeenkomst willen we je graag kennis laten maken met ChatGPT en generatieve AI in het algemeen. We zullen bespreken wat deze technologie zo bijzonder maakt en welke grenzen het heeft. Het is belangrijk om te begrijpen wat generatieve AI wel kan, maar ook wat het niet kan. Daarnaast zullen we een korte blik werpen op de toekomst en de (re)voluties die we kunnen verwachten. Welke impact zal generatieve AI hebben op verschillende sectoren en hoe zal het ons dagelijks leven beïnvloeden?

Meer informatie

Delen: