Wie zijn toch die leden van de lustrumcommissie? En wat gaan we eigenlijk doen? – Blog

Zoals jullie allemaal weten vieren we op donderdag 12 oktober ons 70 jarig bestaan in Den Bosch. We hebben ontzettend veel zin in dit leuke feestje waar we elkaar weer kunnen zien en waar plezier en inhoud samen zullen komen. Maar wie zijn “we” eigenlijk?

“We” zijn natuurlijk alle BMI-ers die welkom zijn in Den Bosch 🙂 En “we” zijn ook de leden van de lustrumcommissie! We stellen ons graag even voor:

 Christa Niehot – Ervaringsdeskundige op het gebied van konijnen, penningmeesterschap van de BMI en enge series. Tevens voorzitter van de lustrumcommissie.

 Danitsja Hoff – van Leeuwen – Expert van het zuiden, levensgenieter en grappenmaker. Houdt veel ballen in de lucht. Veel ideeën voor de activiteiten* bij het lustrum komen uit haar koker.

 Floor Boekelman – Schapenliefhebber en kattenexpert. Oprichter en eigenaar van multi-line-search B.V.  Kan fantastisch tekenen en is verantwoordelijk voor het lustrum logo.*

*Ja, je leest het goed, er is een heus eigen BMI lustrum logo. Deze zal na de zomer worden onthuld 😀

 Erica Wilthagen – Perfectie en alleskunner zijn woorden die bij haar horen. Heeft de lustrumcommissie vroegtijdig verlaten vanwege een onverklaarbaar dikke buik.

 Kirsten van Gelderen – Ziesemer – R-deskundige en altijd in beweging. Haar jongste en liefste kind heet Dedupje. Moeder van de lustrumcommissie.

 Elise Krabbendam – Verplaatst zich graag op de (gewone) fiets en houdt wel van een cultuurshock. Kan goed to-do lijstjes maken en is daarmee onmisbaar voor de commissie.

Deze groep mensen heeft inmiddels een mooi programma samengesteld voor DE dag. Na veel brainstormsessies en geregel is het programma nu bijna rond. Voor het inhoudelijke gedeelte is een super leuke spreker** gevonden (we kwamen op het onderwerp door inspiratie opgedaan bij EAHIL!). Daarnaast zijn er maar liefst 3 verschillende activiteiten** waar je uit kunt kiezen. Terwijl je voor de ene activiteit geen hoogtevrees moet hebben, zul je voor een andere geen watervrees of smetvrees moeten hebben. Lekkere trek komt soms ook van pas… Voor ieder wat wils dus! Dat zal vechten worden om een plaatsje 😉

**Over de spreker en de activiteiten later meer! Hou de website goed in de gaten!

Tot slot nog een mooi zoekplaatje; kun jij alle commissieleden vinden? 😉

Delen: