p/a KNVI Verenigingsbureau, Ambachtsstraat 15, 3861 RH Nijkerk bestuur@bmi-online.nl 033- 2473427

Vacature: Secretaris voor de Nederlandse Artikelendatabank voor de Zorg, de NAZ (onbezoldigd)

Met ingang van 1 januari 2018 zoekt de Stichting Informatievoorziening voor de Zorg en Welzijn (Stichting IZW), de rechtspersoon welke de NAZ beheert een opvolger van de huidige secretaris.

Als secretaris van de NAZ ben je verantwoordelijk voor de contacten met abonnees en vijf indexeerders.

Je beantwoordt e-mails en zorgt ervoor dat de abonnee-administratie op orde is.
Samen met de accountant ben je verantwoordelijk voor de verzending van de facturen voor de NAZ.
Voor de indexeerders ben jij de contactpersoon uit het bestuur van de Stichting IZW die de NAZ beheert.
Je brengt wensen van de indexeerders over naar de host van de databank, en geeft indien nodig sturing aan de werkzaamheden van de indexeerders.

Verder denk je vanuit het bestuur van de Stichting IZW mee over de ontwikkeling van de NAZ, waarbij je oog hebt voor de wensen en eisen van de abonnees van de databank.

Gemiddelde tijdsbesteding van deze taak is ca. 1 uur per week, waarbij enkele weken meer tijd kosten i.v.m. vergaderingen en de meeste weken minder tijd omdat je alleen tijd aan de e-mails hoeft te besteden.

De secretaris is zoals het bestuur van de Stichting IZW onbezoldigd.

Voor deze functie zal je deelname aan het bestuur van de Stichting IZW bij een notaris worden vastgelegd.

Mocht je meer willen weten dan nodigen we je uit contact op te nemen met een van de bestuursleden.

Met vriendelijke groet,

het bestuur:

Chantal den Haan, secretaris
020 510 8553 | c.denhaan@olvg.nl

Trijntje Lucassen, penningmeester
033 – 4609 555 of  06 – 1086 7591 | t.lucassen@ggzcentraal.nl

Johannes Belt, voorzitter
071 5262483 of 071 5263890 | j.h.j.belt@lumc.nl

Delen:

Apps brengen klanten weer bij de bibliotheek – Zo verandert de rol van de informatieprofessional

Welke rol blijft over voor de informatieprofessional als steeds meer klanten alles zelf (denken te) kunnen doen? Deze vraag wordt geprobeerd te beantwoorden tijdens een van de tracks op het KNVI-jaarcongres van 9 november. Apps kunnen een belangrijke functie vervullen om mensen te attenderen op andere bronnen dan Google, denkt trackleider Marc van Kuik.

Een verhaal over de veranderende bankwereld, inspireerde initiator Marc van Kuik tot de track ‘Dan doe ik het toch lekker zelf!?’ “Vroeger schoven klanten de betaalpas onder het luikje door om geld op te nemen, nu kan een klant alles zelf. Die wereld is radicaal veranderd. Er zijn allerlei apps beschikbaar waarmee de klant zelf zaken kan regelen. De bibliotheekwereld zou ook meer gebruik kunnen maken van apps,” zegt Van Kuik. Lees meer bij AG Connect.

 

Delen:

Vacature Informatiespecialist Leerhuis bij het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis)

De afdeling Leerhuis van  het ETZ heeft met ingang van 1 november 2017 een vacature voor een Informatiespecialist (24 uur per week). De sluitingsdatum is 1 november 2017. Lees meer online.

Delen:

Vacature kennismakelaar bij Koninklijke Visio

Word jij mijn nieuwe collega kennismakelaar bij Koninklijke Visio? Heb jij hart voor het verzamelen, opslaan, delen, implementeren en evalueren van kennis? En wil je je talenten inzetten voor de zorg en onderwijs van blinde en slechtziende mensen? Reageer dan nu! De vacature staat hier.

Sluitingsdatum 1 november 2017.

Delen:

Metadata/Systems Librarian (WHO)

De WHO (World Health Organization) in Genève Zwitserland zoekt een Metadata/Systems Librarian. De sluitingsdatum is 27 oktober 2017.
Voor meer informatie verwijzen we graag naar de vacaturetekst: https://tl-int.vcdp.who.int/careersection/ex/jobdetail.ftl?job=1703185&lang=en

Delen: