p/a KNVI Verenigingsbureau, Ambachtsstraat 15, 3861 RH Nijkerk bestuur@bmi-online.nl 033- 2473427

Vacature: Bibliothecaris voor Medische Wetenschappen (Radboud Universiteit)

De huidige bibliothecaris voor medische wetenschappen aan de Universiteitsbibliotheek van de Radboud Universiteit vertrekt binnenkort en dus zijn ze op zoek naar een nieuwe collega. Sluitingsdatum is 01-10-2017.

Voor meer informatie verwijzen we graag naar de vacaturetekst: http://www.ru.nl/werken/details/details_vacature_0/?recid=598481

 

PubMed-I-cursus in november 2017

De beschrijving van de PubMed-I-cursus is toegevoegd aan het overzicht van de cursussen, die CBN aanbiedt dit najaar. Je kunt je nu ook inschrijven.

Kom je ook naar onze track 3 op het KNVI-congres op 9 november? Korting op toegang t/m 22 september!

Ook dit jaar organiseert het KNVI haar jaarlijkse congres in Nieuwegein. Bijzonder is dat dit jaar het BMI samen met de SIG Zorg/E-health een track organiseert met de titel “Dan doe ik het lekker zelf!?: de opkomst van ‘consumer technology’”. Tot 22 september geldt er een vroegboektarief van € 80,-. Na 22 september betaal je € 100,-. Kom jij ook?
Als je wilt weten hoe je als bibliotheek en/of als professional moet reageren op de digitale transitie die de hele bibliotheek- en ICT-wereld in zijn greep heeft, kom dan naar deze track. Welke rol blijft er over voor de informatieprofessional als steeds meer klanten alles zelf (denken te) kunnen doen? In een lezing en een tweetal workshops willen we jou als professional handvaten geven hoe met deze transitie om te gaan.

Ger de Bruyn (Ingressus), Guus van den Brekel (Coördinator Elektronische Diensten aan de Centrale Medische Bibliotheek van het UMCG) en Riky de Veth (Kennismanager Robuust, bestuurslid SIG Zorg/E-health) geven een lezing en/of workshop. Het belooft een leuke en informatieve dag te worden. We hopen een groot aantal BMI-ers te mogen begroeten!

Meer informatie: http://congres.knvi.info/tracks/ (kijk vooral naar Track 3!)

Vacature: LIS-postdoc bij Faculteit Gedrag en Bewegen van de VU

De Vrije Universiteit heeft een vacature voor een gepromoveerde LIS’er. De sluitingsdatum is 14 september 2017.

Informatiespecialist Biomedische wetenschappen

KU Leuven Bibliotheken zoekt een informatiespecialist Biomedische Wetenschappen. Je kunt nog nét solliciteren: de sluitingsdatum is 07/08/2017. Meer informatie op de site van de KU Leuven.